Reduceri!

Cercei Lut Polimeric cu Animăluț Care Mușcă din Ureche

49,00 lei

Biting Animal Earrings

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Animal Bite Earrings 

Accesoriile din ce în mai colorate sunt o metodă tot mai plăcută prin care putem să ne întoarcem la momentele fericite din copilărie, atunci când nu avem niciun fel de griji. Astfel, cerceii din lut polimeric cu animăluțe sunt o variantă prin care ne putem să colorăm atât propria viață, cât și pe cea a fetițelor noastre. Având un aspect jucăuș, plin de veselie, aceste bijuterii pot fi elementul care ne scoate în evidență în orice context.

 

Bijuterii Handmade din Lut Polimeric

Realizați pastă polimerică, cerceii au o rezistență în timp de-a dreptul fascinantă și o frumusețe aparte pe care nu vom reuși să o regăsim la alte accesorii de acest fel. Aceștia sunt, de asemenea, foarte ușor de purtat, sistemul de prindere fiind unul clasic și sigur. Mai mult, această pereche de cercei este realizată în așa fel încât să fie evitate complet riscurile de a te agăța în ei sau de a te răni în timpul ce îi porți.

 

Bijuteriile sunt realizate handmade, ceea ce presupune o atenție deosebită la detalii pentru ca tu să te poți bucura de accesorii comode, care în același timp să aibă și un aspect general foarte estetic.

Informații suplimentare

Model

Dinozaur Verde, Hipopotam, Dinozaur Roz, Câine Maro, Câine Alb, Rechin

Material

Lut Polimeric

Greutate

10 grame/cercel

Sistem Închidere

Tijă

Ambalaj

Săculeț Textil

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cercei Lut Polimeric cu Animăluț Care Mușcă din Ureche”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *